Behandling

Behandling: Krops- og bevægelsesterapi / Bowtenteknikken

Krops- og bevægelses-terapi;

Siden 2006 har jeg modtaget undervisning i Process inquiry (en samtale-teknik) og Change Catalyst Program (gruppeproces-forandring), og gået i terapi inden for psykoterapi systemet Life Energy Process, udviklet af Stephano Sabetti.

I 2017-19 har jeg uddannet mig til Pactitioner inden for Heartfulness Training, stiftet af samme lærer.

Med min baggrund i bevægelse (dans), og med redskaber fra ovenstående, arbejder jeg med klienter inden for bevægelsesterapi.

Det unikke ved denne måde at arbejde med krops-terapi er, at det går dybt i kroppens hukommelse, helt ind i dybder som vi ikke har ord for. Det givende og allermest spændende er, at vi igennem denne form for bevægelse, kan forandre tilgangen til vores liv, og bryde mønstre, som vi ikke normalvis tror er muligt.

Bowenterapi;

I 2006 blev jeg færdiguddannet Bowen terapeut. Det har været mig en fornøjelse at kunne hjælpe mennesker med denne specielle teknik, som jeg selv er blevet hjulpet. Min erfaring omkring at have afhjulpet eller lindret kropslige ubalancer, ligger primært inden for;

Eksem, Fibromyalgi og kroniske lungebetændelser, (afhjulpet igennem længere behandlings-forløb). Forstoppelse/andre mavegener. Galde/nyre sten (afhjulpet før operations stadie). Gener under graviditet. Hold i ryg og nakke (akut tilstand afhjælpes). jwk-behandling-bowtech-portraitMenstruations smerter/hormonelle ubalancer. Migræneanfald afhjulpet til et niveau af sjældenhed. Nakke, skulder og arm spændinger/smerter. Skævheder i bevæge apparatet generelt. Sports/led skader. Haleben der er skæve, og forplanter smerter/ubalancer i hele kroppen, rettes op. Skulder/kæber der er gået af led, finder vej på plads efter de blide tryk (akut tilstand). Stagnerede tilstande i kroppen efterfølgende operation vækkes til live. Svimmelhed. Tilbagevendende forkølelser og bihulebetændelser. Heling af skader som forstuvede fødder, tager den halve tid med bowen-behandlinger.

En tydeligere fornemmelse af kroppen får alle, der modtager teknikken, under en behandling, uanset hvilket niveau man har kontakt på. Også klienter med stress over en længere tid, samt hos psykiatripatienter ser jeg en stor forskel i kropsfornemmelse.Artikel om Bowenteknikken i Ugebladet SØNDAG

Artikel “BOWTECH – kroppen husker” i Ugebladet SØNDAG

Dét unikke ved teknikken er, at alle former for stress tilstand, som ‘har sat sig fast’, hjælper en Bowen behandling din krop til at huske, hvordan tilstanden var inden den nuværende ubalance. I den forlængelse giver en behandling et skub i retningen af at kroppen kan hele.
Teknikken er blid manipulation på tværs af muskler og sener, specifikke steder på kroppen.
Bowen teknikken er eminent som smertelindring, og til akutte smerter. Alle der modtager en Bowen behandling, uanset kropslig tilstand, vil mærke en betydelig afslapning og ro. Teknikken afhjælper 8 ud af 10 mennesker/krops-typer, med en aktuel problemstilling. En behandling kan modtages påklædt, eller med undertøj på. Læs mere på www.bowtech.dk

Om min tilgang til Behandling

Med baggrund i Bowen-terapien, fysisk træning og undervisning på professionelt niveau, arbejde med massage, og ved deltagelse på kropsanalyse- og samtalekurser, lader jeg behandling af -og vejledning til den enkelte klient, være en sammensmeltning af denne viden og erfaring.

Krop, psyke og sind er ét, -derfor er de behandlinger jeg tilbyder andet end symptombehandling.
Samtale er muligheden for bevidstgørelse. Jeg bruger samtale som støtte efter behov.

Kroppen husker dét vi selv glemmer, og hukommelsen kan vækkes både via den fysiske behandling og via samtale med fokus på psykologiske processer.

Klinikker:

‘Alle Led & Kanter’, Nørrebrogade 183, 1.sal, 2200 København N.

&  Vridsløsevej 29B, 4700 Næstved

Du er velkommen til at ringe til mig for nærmere aftale på telefon:

30 20 85 99.

Det er også muligt at sende en e-mail, hvis du har spørgsmål på kontakt@JanneWeidingerKristensen.dk

Afbudsregel:

Meldes der afbud senere end 24 timer før en behandling, betales der for en halv session.