Fotografier/Weidingers Øje

Filed under Ikke kategoriseret

Weidingers Øje er de syn mit kamera fanger, spontant, når jeg vandrer -derude i livet. 2 på 1 bro

De gør opmærksom på det smukke i det allerede eksisterende, præcist som det er… eller også illustrerer de det indre vrængende. Et fotografi skal fange Naturlighed, Bevægelse og give anledning til en dyb vejrtrækning…  for at de gør det de kan, -og skal.

Det er med ønsket om at vi alle tager ansvar, passer på naturen, os selv og hinanden, at jeg har valgt at dele ud af fotografierne. Og fordi de gør en lille forskel for nogle mennesker. Fotografierne er ikke manipulerede. De gengives, som de blev oplevet.

Fotoserien fra Marielyst indeholder fotografier, kort og plakater. Oplag kan eftersendes. Samarbejdspartnere om fotoserien; Marielyst Højskole, Østersøparken Camping, Novasol, Butik Du Mille, Strandgården og Gokart.dk . Grafiker på projektet er Christel Skadhauge, Wedensday.

Ring på telefon: 30 20 85 99 for aftaler om udstillinger, køb og priser, eller skriv på email: kontakt@JanneWeidingerKristensen.dk . Se Salgs- og handelsbetingelser her.